מקום מושלם לבילוי משפחתי בצהרי יום חורפי שמשי שכזה…
מדובר בגלידה ביתית ממכונת גלידה אמריקאיתאמנם אין הרבה טעמים, אבל הטעמים שיש מושלמים!
סורבה מנגו, פיסטוק, וניל ואפוגטו.
הילדים הזמינו וניל עם כל מיני תוספות מעל, אני הזמנתי אפוגטו וגם ביקשתי טעימה מהפיסטוק והמנגו, הכל טעים! מושלם!
בנוסף על כך, תוכלו למצוא שם גם:
מאפים שמכינה הבת של בעלי המקום
מלפפונים שהם מגדלים
בשבוע הבא יהיו גם עגבניות שרי שהם מגדלים
דבש מתוצרת מקומית
היה כיף לשבת בטבע תחת עץ הפקאן, אסקפיזם במיטבו
חשוב לציין- פתוח *רק* בימי שבת.